Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heard Cooper oldalán a Motor Cityben

2011.11.21. 22:24 koimbra Szólj hozzá!

A Hughes tesók útjai egy időre különváltak, a Motor City akció-thrillert Albert Hughes fogja levezényelni Joel Silver produceri felügyelete alatt. Hónapokkal ezelőtt még úgy festett a helyzet, hogy Chris Evans állhat a középpontban, végül csak elhagyta a projekt környékét, helyére Dominic Cooper lépett. A jócsaj-faktort Amber Heard erősíti, a hölgy biztos kézzel választja ki azokat a tervezeteket, amelyek tuti bukták. Hatalmasat zakózott a Féktelen haraggal (Drive Angry), elhasalt a Rumnapló (Rum Diary) és a Playboy Club sorozatot is elkaszálták három rész után.

Cooper egy olyan fickót kelt életre, aki egy csúnya átverés áldozatává válik, lesittelik, a rácsok mögött pedig van ideje arra, hogy kigondolja miképp állna bosszút. Miután végre kiengedik szépen nekiáll, hogy felkutassa a börtönbe kerüléséért felelős embereket.

Címkék: miújság motor city

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr503402221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása