Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hopkins és Dench az Italian Shoes-ban

2011.11.21. 17:06 koimbra 1 komment

Kenneth Branagh következő munkája valószínűleg az Italian Shoes lesz, a film Henning Mankell regényén alapszik. A színész-rendező korábban már megismerkedhetett a svéd író egyik művével, a  Wallander sorozathoz ugyanis Mankell szolgáltatta az alapanyagot, Branagh pedig a  címszerepet formálta meg.

Az Italian Shoes-ban Anthony Hopkins és Judi Dench alakíthatják a főbb karaktereket. Hopkins lehet Frederick Welin, az egykori sebész csúnya hibát követett el anno, ezért az önkéntes száműzetést választotta, visszavonult egy elhagyatott kis szigetre. Felbukkan régi szerelme (Dench), akivel 40 évvel ezelőtt szakított, szíve helyett az eszére hallgatott és Amerikába ment tanulni. Harriet egy régi ígéretet szeretne behajtani Welinen, azt akarja, hogy vigye el az Észak-Svédország erdeiben rejtőző csodálatos tóhoz. A férfi hamarosan rájön, hogy Harriet legnagyobb meglepetése még hátravan.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43401440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.11.22. 07:36:33

Aranytó 2. :D
Ami csak valószínűsíti, hogy jó lesz.
süti beállítások módosítása