Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

John Carter és egy háznyi méretű marsbéli szörny

2011.11.23. 19:39 koimbra 2 komment

A Disney sokkalt feccölt a John Carter filmverziójába, éppen ezért lemondhatunk arról, hogy lenge öltözékű csajok rohangáljanak a vásznon és olyan bestiák törjenek hőseink életére, amelyek látványától összetojja magát a tini közönség, éppen ezért egy pofás kis vérengzésre sincs kilátás. Edgar Rice Burroughs regényét Andrew Stanton vihette vászonra, neki köszönhetjük a Wall-E és a Némó nyomában animációs filmeket, kollégájához, Brad Birdhöz hasonlóan számára is ez lesz az első olyan alkotás, amelyekben színészek is játszanak. Taylor Kitsch és a Lynn Collins a Wolverine-ben játszott, ezúttal több időt töltenek együtt a játékidő alatt. Kitsch formálja meg John Carter, aki a háború szaggatta Marsra kerül és hát ki más lenne a nagy megmentő, a jövő reménysége, mint ő maga. Alant egy képet láthattok a produkcióból, egy benga nagy hatalmas fehér lény előtt a címszereplő alaposan benne van a "munkában". 

Címkék: képben könyvből film john carter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr853406720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2011.11.23. 20:08:01

Nem lepődnék meg, ha egy másik szörnyet sétáltatna.

icevox 2011.11.23. 20:27:52

Hát én anagy fehér majmokat azért ennyire nem képzeltem nagynak miközben olvastam, de hát ha már nagy vérengzés nem lesz ez is valami. Am nem is értem miért pont Disney.
süti beállítások módosítása