Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Artúr, Jason Statham és a testcsere

2011.11.24. 10:57 koimbra Szólj hozzá!

Temérdek új film került a mozikba, a felhozatalból valószínűleg az animációs film arat nagyobb sikert. De van itt akció, dráma és vígjáték is, bár ezek többsége inkább a művészmozik kínálatában fog helyet kapni.

Karácsony Artúr (Arthur Christmas): Az animációs filmben megismerhetjük a Télapó high tech főhadiszállását. Karácsonykor minden gyermek megkapja az ajándékát, azonban egy kimarad, de a nagyfőnök unokaöccse nem nyugszik bele és mindent megtesz, hogy leszállítsa a csomagot.

 

Testcsere (The Change-Up): Jason Bateman és Ryan Reynolds gyerekkori jó barátok, de felnővén teljesen másmilyen életet élnek. Egyikük családapa, tele munkával, a másik csajozós típus, felettébb laza. Egy átbulizott este után egymás testében ébrednek.

 

Válogatott gyilkosok (Killer Elite): Jason Stathamnek muszáj bevállalnia egy utolsó melót, hogy megmentse egykori társát és mentorát. Az ügy kissé nehéz, néhány ex-S.A.S. kommandóst kell kinyírnia úgy, hogy balesetnek látszódjon. Clive Owen és Robert De Niro erősíti a szereplőgárdát.

 

Finánc a pácban (Rien à déclarer): Francia vígjáték Dany Boontól. A történet szerint a francia-belga határon egy belga vámost utasítanak arra, hogy dolgozzon együtt francia kollégájával.

 

Minden, amit szerettem (Wszystko, co kocham) 2009-es lengyel dráma. Janek 1981-ben punkzenekart alapít, majd beleszeret egy lányba. Janek családja és barátai veszélybe kerülnek a zenéjük miatt, mivel a hatalom egyre keményebben kezd fellépni.

 

Tengerre Franciák! (Ni a vendre ni a louer): Francia vígjáték, családok, párok, különféle emberek érkeznek a tengerpartra, mindenkit más-más cél vezérel a kikapcsolódáson túl.

 

Santiago '73 (Post mortem): Chieli dráma, Mario 1973-ban a hullaházban dolgozik és a szomszédjában lakó asszonyról fantáziálgat. Ám egy razzia során a nő eltűnik, a férfi pedig elhatározza ha törik, ha szakad ő akkor is megtalálja.

 

Az én Amerikám (My America): ausztrál dokumentumfilm, Hegedűs Péter bejárva a világot azt vizsgálja, hogy Amerika milyen hatással van a politikára és miképp határozza meg az emberek életét.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr173406864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása