Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tv spotok A tetovált lánynak

2011.11.26. 13:43 koimbra 6 komment

David Fincher az USA Todaynek elmondta, hogy elolvasta Stieg Larsson regényeit és megnézte a svédek által készített filmtrilógiát is. A könyvek után arra gondolt, hogy elég nehéz meló lesz a történetet elmesélni és úgy véli, hogy a Niels Arden Oplev remekül megoldotta a feladatát. Azon meg végképp elcsodálkozott, hogy csak 15 millió dollárból dolgozott. (Hollywoodban máshogy mennek a dolgok, ott már egy szimpla vígjátékra is elköltenek 80 milliót.) A tetovált lány amerikai verziója R kategóriás lesz, Fincher ennek felettébb örül, már eleve a könyv is elég durva volt és már kezdetben is azt mondta, hogy nem akar PG-13-as thrillert készíteni belőle.

Címkék: tv spot könyvből film a tetovált lány

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr723413047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.11.26. 18:04:14

Én még mindig le vagyok ragadva annál a dilemmánál, hogy miért kell egy két éves filmet remakelni. Ráadásul Noomi Rapace kiváló figurája után ez a nő harmatgyengének tűnik.

Dean6 2011.11.26. 19:07:09

@Sparrow: Itt most nem az a lényeg,hogy 2 éves,hanem,hogy nem amerikai :)

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.11.27. 11:25:17

@Dean6: És ha van egy kiváló svéd film, akkor azt Hollywoodnak rögtön háttérbe kel szorítania a túl hypeolt feldolgozásával?

NZ79 2011.11.27. 14:30:03

Ha valaki jól meg tudja csinálni, az Fincher:)

Dean6 2011.11.27. 14:52:21

@Sparrow: Szerintem ez nincs túl hypeolva,sőt,de Fincher ezerszer jobbat csinált szerintem.Én bízok benne,szóval ha van egy jó történet nekem teljesen mindegy ki dolgozza fel,csak hozza ki belőle a maximumot.

vrango 2011.11.29. 07:33:27

Én nem rajongok Fincherért, ám tőle függetlenül a remake-ekkel kapcsolatban azon a véleményen vagyok, hogy marhára kényelmes, és nem sok stílusra valló dolog (filmes termelékenység szempontjából) kis országok kis pénzből, ám nagy kreativitással kidolgozott filmjeit a szakmai (és esetleg közönség-) siker után potom pénzért felvásárolni, sztárokkal újraforgatni (minimális koncepció-átdolgozással, vagy rosszabb eseben lebutítással), majd nagyon nagy lét bezsebelni vele, úgy, hogy az eredeti filmet közben finoman, de határozottan félrerúgják a reflektorfényből...
Egyébként a Tetovált lány viszonylag tetszett, főleg a hangulata, de nem olvastam, és a folytatásokat sem néztem meg, mert ez a műfaj annyira nem vonz... A Fincher-film trailer meg semmitmondó, illetve eleve nincs vele szemben semmilyen elvárásom (annál kíváncsibb vagyok Noomi Rapace-ra a Prometheusban:P).
süti beállítások módosítása