Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hanks lehet az In the Garden of Beasts főszereplője

2011.11.29. 12:34 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal megszerezte Erik Larsson regényének, az In the Garden of Beasts megfilmesítési jogait. Tom Hanks gyorsan beállt producerként a projekt mögé és valószínűleg a főszerepet is el fogja játszani. Kiszemelt rendező egyelőre még nincs és arról sem ejtettek szót, hogy ki írná a forgatókönyvet.

1933-ban Németországban William Dodd lesz az amerikai nagykövet, a férfi magával viszi feleségét, lányát és fiát is. A család vidáman és lelkesen érkezik az országba, a lány pedig gyorsan beleveti magát a közösségi életbe, többek között a Gestapo egyik tisztjével és egy orosz kémmel is romantikus viszonyba keveredik. Hamarosan kiderül, hogy a Hitler vezette ország mégsem annyira vidám, mint képzelték. Szépen lassan ugyan, de észreveszik, hogy micsoda brutális világba kerültek.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr363421809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása