Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jolie újabb filmet rendezne

2011.11.29. 10:41 koimbra Szólj hozzá!

A CBS riportere Angelina Jolie-val beszélgethetett, az interjúban leginkább a Vér és méz földjén (In The Land of Blood and Honey) filmről esett, amely a színésznő első rendezése. Jolie megpendítette lehetséges, hogy egy újabb produkciót fog levezényelni, a történések ezúttal a háború szaggatta Afganisztánban játszódna. Nyilván nem egy akciófilmről van szó, amiben katonák vagy kommandósok szaladgálnak a golyózáporban, sokkal inkább dráma lesz. Egyelőre több konkrétum nem derült ki, ha a Vér és méz földjén korrekt fogadtatásban részesül számíthatunk arra, hogy hamarosan meg fog valósulni Jolie elképzelése.

A Playlist szerint nem csoda, hogy Jolie-ban felmerült az ötlet, több országban is megfordult az ENSZ menekültügyi főbiztosának jószolgálati nagykövetekén. 2001-ben próbált segíteni az afgán menekülteken, 2008-ban pedig ismét ellátogatott ide, az iráni és az afgán miniszterekkel együttműködve segítkezett a menekültügyi helyzet kezelésében.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr133420950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása