Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Simon West rendezi a Dust and Glory-t

2011.11.29. 11:46 koimbra 1 komment

Simon West mostanában eléggé elfoglalt,  a The Expendables folytatása előtt letudta a Stolen akciófilmet és hamarosan belevág a Thunder Run háborús produkcióba (Gerard Butler, Matthew McConaughey és Sam Worthington fog ebben bőszen lövöldözni). Mindezek után sem fog unatkozni, ugyanis leszerződött a Dust and Glory kalandfilmre, a tervezetet a Mad Max és a Nílus gyöngye (Jewel of the Nile) ötvözeteként írták körül. Ausztrália legkeményebb autósversenyére (REDeX) fókuszál a történet, a kontinensen az 50-es években 10.000 mérföldet kellett megtenniük a versenyzőknek és nem kikövezett, lebetonozott utakon, hanem a legvadabb tájakon keresztül kellett sikeresen túljutni.

A forgatókönyvet az újonc Robert Lewis Galinsky szállította le, azon túlmenően hogy elvileg egy látványos versenyt fogunk látni a két főszereplő egy amerikai nagyágyú és egy ausztrál legenda lesz, nagy hangsúlyt fektetnek a rivalizálásukra. Ha minden jól megy a forgatás jövő nyáron elstartolhat.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr663421627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZ79 2011.12.01. 18:16:04

Ausztrál legenda?? Crowe? esetleg..na le sem merem írni Gibson?
süti beállítások módosítása