Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2011.11.29. 20:35 koimbra Szólj hozzá!

Tom Cruise ötéves lánya könyvet ír

 Minden szülő zseninek tartja a gyerekét, és így vannak ezzel Tom Cruise-ék is. Az ötéves Suriról eddig azt lehetett tudni, hogy rengeteget sportol, kiválóan táncol és énekel, valamint anyukája, Katie Holmes szokásait utánozva ügyesen sminkeli magát, és ha csak teheti, magas sarkú Prada cipőkben tipeg. Most újabb bizonyíték született a kislány tehetségéről, Suri ugyanis könyvet ír. Címe még nincs a leendő nagy műnek, de azt tudni lehet, hogy hőse egy pöttöm leányka, aki egy nagy Beverly Hills-i házban él. Ebből már sejteni lehet, hogy Suri a saját életének sűrűjéből merít a könyv megírásakor. A kislány az illusztrációk elkészítésében is részt vesz.

Amíg a kicsi Cruise ír, a nagy arra készül, hogy körbeutazza a világot legújabb filmje, a Mission: Impossible Fantom Protokoll bemutatása alkalmából. Mivel a szuperprodukciót többek között Dubajban, Moszkvában, Mumbajban, Prágában, Los Angelesben és Vancouverben forgatták, és Tom minden helyszínen ott lesz a premieren, a következő két hétben alighanem többet lesz a levegőben, mint a földön.

(Mission: Impossible Ghost Protocol – hazai bemutató: 2011. december 15.)

 Banderas kandúrként fél oktávval macsósabb

Kétszer járt beszédtanárhoz Amerikában Antonio Banderas: először húsz évvel ezelőtt, amikor megérkezett Hollywoodba és egy kukkot sem tudott angolul, másodszor pedig akkor, amikor a Shrek 2-ben megkapta Csizmás, a kandúr szerepét, pontosabban hangját. – Nem volt semmi baj a hangommal, de úgy gondoltam, mivel ebben a macskában egy oroszlán lakozik, legyen mélyebb a hangja – magyarázza a spanyol színész. – Szorgos gyakorlással fél oktávval sikerült levinni, így nagyon macsós lett, mindenki el volt tőle ájulva.   

A Shrek-filmekben Csizmás csak mellékszereplő volt, de annyira megkedvelte a közönség, hogy saját produkciót kapott – meg egy barátnőt, akinek Salma Hayek kölcsönzi hangját. Banderasszal ősidők óta nagyon jó barátok, és a Csizmás, a kandúrban végzett közös munka már csak azért is nagy élvezet volt számukra, mert ezúttal nem halálfélelemben dolgoztak. – Amikor a Desperadót forgattuk Salmával, komolyan azt hittük, hogy nem éljük túl – folytatja Banderas. – Folyton felrobbantották körülöttünk a díszleteket, de az igazán gáz az volt, amikor egy szál láncon lógtunk a háztetőről. Ehhez képest a Csizmás szinkronját végigmarháskodtuk a hangstúdióban, soha rosszabb melót!

(Puss in Boots – csütörtöktől a mozikban!)

 Megkínozták a sztárokat a Safe House forgatásán

Kész roncs lett Denzel Washington és Ryan Reynolds, mire befejeződött a Safe House című akciófilm forgatása. A történet szerint a Reynolds alakította CIA-ügynök egy bűnözőre (Washington) vigyáz egy rejtekhelyen, ám rajtuk ütnek, ezért menekülniük kell árkon-bokron át Rio de Janieróban. A sztárok maguk akarták játszani a kaszkadőrjelenetek többségét, hogy minél hitelesebb legyen a mozi. Aztán jól megbánták. – Az rendben van, hogy egy hónapon át úgy forgattunk, hogy talán négy vagy öt mondatot szóltunk, mert folyton csak verekedtünk, szaladgáltunk meg lövöldöztünk – meséli Washington. – A végén már recsegett a térdem, de ez benne van a pakliban. De amikor a vizes tortúrára került sor, kezdtem besokallni. Csak azért nem balhéztam, mert láttam, hogy azok a srácok, akik kínoztak, még jobban be vannak tojva, mint én. Hogy mi volt? Fejjel lefelé fellógattak, és vizet csorgattak az orromba. Ilyenkor az ember úgy érzi, megfullad, és még azt is bevallja, amit nem tud. Ezt a módszert alkalmazta a CIA Guantanamón a foglyul ejtett tálibokkal, az elnök be is tiltotta, most már tudom, hogy miért.

(Safe House – hazai bemutató: 2012. február 16.)

Bruce Willis sem tudja, mi van Demivel?

Demi Moore és Bruce Willis gyönyörű nővé serdült 17 éves lánya, Tallulah Párizsban elsőbálozott, ahol természetesen az akciósztár is tiszteletét tette. Demi viszont látványosan nem volt jelen, ami összefüggésben lehet azzal, hogy szinte belebetegedett abba, hogy válik Ashton Kutchertől. A színésznő Hálaadás napja óta nem adott életjelet magáról, ekkor posztolt utoljára a Twitteren.

A Párizsból hazatérő Willist természetesen riporterek hada fogadta a repülőtéren, ám amikor Demiről kérdezték, egy kukkot sem válaszolt, csak morcosan magára csapta a terepjáró ajtaját. Lehet, hogy egyszerűen rosszkedve volt, de az is előfordulhat, hogy ő sem tudja, mi van Demivel, aki az utóbbi hetekben csontsoványra fogyott a magánéleti problémák miatt.

Bruce Willist hamarosan igazán neki való szerepben láthatjuk: Joe Colton tábornokot alakítja a

G. I. Joe 2-ben. Ez a karakter az eredeti G. I. Joe, vagyis a tökéletes amerikai katona megtestesítője. Az első részben nem szerepelt a rajongók nagy bánatára, most a folytatásban jóváteszik a mulasztást.

(G. I. Joe 2: Retaliation – hazai bemutató: 2012. augusztus 23.)

Címkék: hírlevél uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr933422907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása