Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új Mad Max trilógia közeleg

2011.11.30. 20:49 koimbra Szólj hozzá!

George Miller tervezgeti egy ideje a negyedik Mad Max filmet, a dolgok menetébe erősen beleszólt az is, hogy a kinézett forgatási területre hatalmas eső zúdult, majd az ausztrál vidék zöldellni kezdett. Fuccs az posztapokaliptikus helyszínnek, ezért Namíbiába tették cipelték át a forgatási cuccot. De Miller nem áll le a negyedik felvonással, ugyanis a fejében már összeállt az újabb trilógia.

"A Fury Road csak a kezdet, ezt követően belevágunk a folytatásba és a harmadik történetbe is. Már megírtuk a következő forgatókönyvet, a harmadikkal pedig majdnem végeztünk. Eredetileg nem ez volt az elképzelés, de így legalább jobban megértjük a karakterek szándékait." - mondta Miller, amihez Doug Mitchell producer hozzátette, hogy a költségvetés hatalmas, de azt nem árulta, hogy el mennyi. A pletykák szerint akár 200 milliós is lehet a büdzsé, amit a producere nem erősített meg, de nem is tagadta, csak annyival zárta le, hogy sokba fog kerülni.

Címkék: miújság sequel mad max mad max 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr923427002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása