Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Shankman rendezi a következő Diótörőt

2011.12.01. 10:59 koimbra Szólj hozzá!

Andrej Koncsalovszkij próbálkozott legutóbb A diótörő filmváltozatával, az orosz rendező 2007-ben Budapesten és Pomázon forgathatta le a 3D-s produkciót, de a 90 millió dolláros alkotás csúnyán elvérzett a kasszáknál. Hiába emlegette Koncsalovszkij, hogy két évtizede álmodozott arról, hogy megrendezhesse a művet a közönség és a kritikusok véleménye szerint jobb lett volna, ha el se készül (a Rotten Tomatoes-on 0 %-os az átlaga).

Adam Shankmant nem kedvetlenítette el orosz kollégája kudarca, a New Line égisze alatt fogja megrendezni E.T.A. Hoffmann 1815-ös könyvének a mozis verzióját. A készítők szeme előtt egy Alice Csodaországban -szerű fantasy lebeg és azt szeretnék, ha jövőre foroghatna a kamera, 2013 nyarán kerülne a vásznakra az alkotás.

Mindeközben az Universal is szeretne egy filmet Hoffmann klasszikusából, itt John Mann és Jon Gunn producerek kezében futnak össze a szálak, de egyelőre nem körvonalazódott még semmi konkrétum.

Címkék: diótörő könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr843428502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása