Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik Grahame-Smith Unholy Night regényét

2011.12.02. 12:03 koimbra 1 komment

Seth Grahame-Smith az elmúlt időszakban vált ismert névvé Hollywoodban. Bár a Büszkeség és a balítélet meg a zombik (Pride and Prejudice and Zombies) regényének a filmverziója megrekedt valahol a tervezési fázis elején, de az Abraham Lincoln: Vampire Hunter könyvének a mozis változata jó ütemben halad, konkrétan az utómunkálatokat végzik rajta. Ezen kívül a szerző vetette papírra a Dark Shadows forgatókönyvét, amiből Tim Burton készített filmet.

Grahame-Smith hamarosan újabb regénnyel jelentkezik, a Warner nem volt rest és 2 millió dollárt szurkolt le az Unholy Night megfilmesítési jogaiért. A forgatókönyvet maga a könyv írója fogja leszállítani, aki egyébként a produceri teendőket is el fogja látni.

Az alkotás félig-meddig a Bibliából merít, a Napkeleti bölcsek állnak a középpontban, őket helyezik bele egy akció-kaland történetbe. A Warner egyik fejese, Greg Silverman szerint a tartalom egy merőben innovatív megközelítése egy időtálló történetnek és már alig várják, hogy beindulhasson a projekt szekere.

Mellesleg a Warner berkein belül nem ez lesz az egyetlen bibliai témájú film, formálódik egy Mózesről szóló produkció, a Gods and Kings és a Judah Macabbe-ról szóló mű is a stúdiónál készül.

 

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr413431459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nerve 2011.12.02. 14:37:12

Megfilmesítésik... No, ez már azért komoly nyelvújítás! :)
süti beállítások módosítása