Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Watts és Wright a The Grandmothersben

2011.12.05. 12:25 koimbra Szólj hozzá!

Naomi Watts és Robin Wright leszerződött a The Grandmothers filmre, az erotikus produkció a két színésznő gyerekkori jó barátokat fog játszani, mindketten beleszeretnek a másik tini fiába. A produkció a Nobel-díjas Doris Lessing regényén fog alapulni, ebből Christopher Hampton készíthet forgatókönyvet, az úriember Veszedelmes viszonyok (Dangerous Liaisons) után zsebelt be egy Oscart, majd a Vágy és vezeklésért (Atonement) is kiérdemelt egy jelölést.

A rendezői székből Anne Fontaine, a Coco Chanel (Coco avant Chanel) készítője irányíthatja a forgatást. Xavier Samuel és James Frecheville mellékszereplőként emelhetik a film fényét. Nem tudni, hogy mikor indulhat a forgatás, de addig fel lehet eleveníteni  Watts erotikus perceit a Mulholland Drive - A sötétség útjában (Mulholland Dr.). 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr173438723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása