Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szilveszter éjjel hazai és new york-i díszbemutató

2011.12.07. 19:25 koimbra 1 komment

 

Los Angeles-ben megtartották az év legjobban várt sztáreseményét, a Szilveszter éjjel (New Year’s Eve, hazai bemutató: december 8.) gálapremierjét. Ennyi sztár egyszerre talán még sosem vonult fel közösen a vörösszőnyegen, Ashton Kutchertől Hilary Swankig mindenki ott volt a film premierjén. A bájos Katherine Heigl boldogan ölelte férjét, széles mosollyal pózolt a fotósok hada előtt, míg a gyönyörű Michelle Pfeiffer filmbeli karakteréről mesélt az újságíróknak. Abigail Breslin elmondta, mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy New York-ban forgathatott csupa jófej színésszel, Gary Marshall pedig örömmel nézte a színészeket, akik mind azért versengtek, hogy végre egy igazi romantikus Marshall-filmben szerepelhessenek.

- Ez egy érzelmekkel teli romantikus film, ami rengeteg vidám pillanatot szerez minden mozinézőnek.- mondta Marshall a filmről.

Hazai sztárjainknak nem kellett sokáig várniuk, rögtön az amerikai premiert követő napon együtt elő-szilveszterezhettek. A több szálon futó történet szilveszter éjjelén játszódik, az év legcsillogóbb, várakozásokkal teli napján, ahonnan a pezsgő sem hiányozhat: Kállay-Saunders András és Tolvai Reni már most koccintottak a közelgő december 31-re. Völgyesi Gabi, aki jövő év elejére várja a babáját, kíváncsian várta a Micsoda nő!  rendezőjének legújabb romantikus filmjét. Joshi Bharat nagylányával, a Jóban-Rosszban színésznője, Bálizs Anett barátnőjével, Fenyő Iván  pedig párjával érkezett a bemutatóra. Iván a vetítés után elárulta, hogy bár imádja a nyüzsgést, a nagyvárost, idén más tervei vannak:

- Legszívesebben egy vidéki házikóban, kandalló mellett ünnepelném a szilvesztert a barátaimmal. A világ számos városában buliztam már szilveszter éjjelén, romantikus emlékek is kötnek egy-egy évfordulóhoz, de idén úgy érzem, hogy egy nyugisabb, meghittebb szilvesztert szeretnék.

 

Címkék: képben sequel new years eve

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr853446443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.12.08. 19:30:36

Az egész bagázsból csak Józsi Barátot és Fenyő Ivánt ismerem.

A többiek kik? Jó, fel van sorolva a nevük, de komolyan: kik ők, mit tudnak?! Vagy tényleg ennyire le vagyok maradva, amiért nem nézek tv-t és nem olvasok bulvárt?!
süti beállítások módosítása