Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Campbell a Sworn to Silence-ben

2011.12.08. 17:25 koimbra Szólj hozzá!

Neve Campbell nem tűnt el teljesen, csupán csak olyan műveken dolgozik, ami kívül esik a reflektor által bevilágított területen. A színésznő lesz a főszereplője és a producere a Sworn to Silence dráma-thrillernek. Maggie Gyllenhaal és Jake Gyllenhaal édesapja, Stephen fogja ledirigálni a produkciót, róla azért nem hallhattunk túl sokat, mivel tévés alkotásokon szokott dolgozni. A forgatókönyvet Linda Castillo regényéből Mark Malone írta.

Campbell játssza Kate Burkholdert, aki egy békés amish közösségben éldegélt és nagy szerencséje volt, hogy nem vált az áldozatává egy sorozatgyilkosnak. Később elhagyja a települést, 15 évvel később tér vissza és a falu rendőrfőnökeként dolgozik tovább. Egy újabb gyilkossági ügy azonban heves érzelmeket vált ki belőle, gyerekkorában megtörtént képek villannak be és olyan sötét titok lepleződik le, amely könnyen elpusztíthatja, összetörheti  őt.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr933448591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása