Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Az ember tragédiája és a Diótörő

2011.12.08. 17:06 koimbra Szólj hozzá!

Megérkezett a Valentin nap folytatása, de a mozikba kerül Jankovics Marcell animációs filmje és egy macedón dráma is.

Pénzcsináló (Moneymaker): Brad Pitt és Jonah Hill játsszák a főbb szerepeket Bennett Miller rendezőjének díjesélyes filmjében. A történet szerint számítógépes analízis segítségével keresik meg és szerződtetik le a baseballcsapatba a játékosokat.

 

Szilveszter éjjel (New Year's Eve): Miután a Valentin nap szép bevételt termelt a stúdió úgy döntött, hogy kell még egy hasonló romantikus alkotás, amelyben fél feltűnik fél Hollywood. A rendezői teendőket ismét Garry Marshall látta el.

 

Diótörő 3D (Nutracker 3D): Andrej Koncsalovszkij, orosz rendező készíthette el a filmet, ami jó ideje készen van, de csak most döntöttek úgy, hogy bemutatják, a kritikák szerint nem csoda, hogy ennyit vártak vele, nagyon rossz lett. Egy kislány karácsonyra diótörő figurát kap ajándékba, amiről kiderül, hogy elvarázsolt herceg.

 

Az ember tragédiája: Készen van a nagy mű, igen...Jankovics Marcell majd' három évtizeden (28 évig) keresztül készítgette 160 perces animációs filmjét Madách Imre klasszikusából.

 

Anyák (Majki): 2010-es macedón dráma, amely három történetet mutat be. Az egyikben két lány egy kitalált sztorival lép be a rendőrségre, a másodikban egy doksifilmes csapat egy faluról forgat, a harmadik pedig egy sorozatgyilkosról szól. 


 

Kopaszkutya 2: Szomjas György 1981-ben készítette el a Kopaszkutya doksifilmet, amelyben Hobo, Deák Bill Gyula és Póka Egon kaptak szót, illetve koncertjeikről is láthattunk részleteket. A rendező ehhez csinált 30 évvel később egy folytatást.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr573448531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása