Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy előzetes a The Flowers of Warnak

2011.12.10. 11:18 koimbra 1 komment

Zhang Yimou,  A repülő tőrök klánja rendezője dirigálta a Flowers of War igaz történet alapján készült produkciót, amely nagy esélyekkel száll harcba a legjobb idegennyelvű film Oscarjáért. A főszerepre Christian Bale-t sikerült megnyerni, ő egy olyan fickót alakít, aki 1937-ben a Nanjingi mészárlás során reverendát öltött és egy templomba befogadott néhány nőt, ezzel megakadályozva, hogy a japán katonák megöljék vagy megerőszakolják őket.

 

Címkék: trailer igaz történet drámaelőzetes flowers of war

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr843453022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2011.12.10. 22:07:34

Ha, megint egy kínai film amiben jönnek a gonosz, megátalkodott japánok. Kb mint, hogy az amerikaiak folyton nácikkal hadakoznak. Más téma nincs? Különben is, ahogy a németek a náci múltjukat szeretnék feledni, a japánok szintúgy. A sors különös fintora, hogy mára megfordult a helyzet és a kínaiak az elnyomó népség.
süti beállítások módosítása