Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

8 részes sorozat a Amazing Adventures of Kavalier & Clay-ből?

2011.12.12. 10:53 koimbra Szólj hozzá!

2000-ben jelent meg az Amazing Adventures of Kavalier & Clay, nem sokra rá merült fel, hogy filmet kellene készíteni Michael Chabon Pulitzer-díjas regényéből. A történet egy zsidó unokatestvérpárra fókuszál, akik a második világháború alatt kiadnak egy képregényt, amely hatalmas népszerűségre tesz szert, rengeteg országba eljut és mindenhol sikert arat.

Úgy 2004 táján lépett a fedélzetre Stephen Daldry, majd Natalie Portman, Andrew Garfield és Tobey Maguire jött szóba lehetséges főszereplőként. Azonban a tervezet soha nem került forgatás közeli állapotba. A Collider oldalnak alkalma nyílt arra, hogy interjút készítsen Daldryval, szóba került a Chabon adaptáció is. A rendező elárulta, hogy már nem filmként képzeli el a Kavalier & Clayt, szerinte sokkal jobban működne a dolog, ha az HBO berkein belül elkészíthetne az alapanyagból egy 8 részes minisorozatot. Egy bökkenő van, hogy a jogok nincsenek a birtokában és felmerül a kérdés, hogy a Paramount hajlandó lenne-e arra, hogy lemondjon róla.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr923457390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása