Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy előzetes a MS One: Maximum Security sci-fi akciónak

2011.12.14. 18:51 koimbra 2 komment

Néhány nappal ezelőtt láthattátok a Lock Out sci-fi akció előzetesét, azóta történt egy kis változás a cím körül, most már Ms One: Maximum Security néven kell keresni és kijött egy újabb trailer. A laza Guy Pearce bevállalja, hogy elmegy az űrben keringő felettébb veszélyes bűnözőket fogva tartó sittre, ami felett éppen a rabok vették át az irányítást és kiszabadítja az Elnök csini lányát. Sima ügy. Pearce karakterének mindenkihez lesz egy kedves, vicces mondata vagy szava és mintha nem érdekelné hányszor verik pofán vagy hogy milyen helyzetbe csöppen.

 

Címkék: trailer lockout scifielőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr563463724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.12.14. 22:31:28

Tök jónak tűnik!!!!! :D

Sonda 2011.12.14. 22:58:20

Kár a névváltoztatásért B filmessé vált ezálltal, meg ez a trailer is elégé alatta van az előzőnek, de igy is nagyon várom már!!
süti beállítások módosítása