Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ronan lesz A majd újra nyár lesz főszereplője

2011.12.14. 10:53 koimbra Szólj hozzá!

Kevin MacDonald, Az utolsó skót király (The Last King of Scotland) rendezője készítheti el Meg Rosoff regényének, A majd újra nyár lesz (How I Live Now) a filmváltozatát. Az egyik főszereplő Saoirse Ronan lesz, a fiatal színésznő Daisy-t játszhatja, aki New Yorkból Angliába utazik unokatestvéreihez. Érkezése után nagynénje üzleti ügyben elutazik, a lányra hamarosan rátalál a szerelem, bár az egyik unokatesójába szeret bele. Ám Londont hamarosan terroristatámadás éri, hatalmas robbanások rázzák meg az épületeket,  majd egy ismeretlen ellenség próbálja elfoglalni az angol fővárost.

Daisyéket alapvetően nem túlzottan érdekli, hogy nincs áram és nem megy a tévé vagy a hűtő, sőt az sem foglalkoztatja őket, hogy nincs felnőtt, aki vigyázna rájuk. Végre maguk maradtak, nincsenek szabályok, nem kell betartani egyetlen előírást sem. Azonban a háború az ajtajukon is bekopog.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr583462629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása