Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jack the Giant Killer előzetes - Singer varázsbabjai

2011.12.16. 11:29 koimbra 2 komment

2009 elején a New Line D.J. Caruso-t ültette a Jack, the Giant Killer rendezői székébe, a forgatókönyvet Darren Lemke szállította le, majd Mark Bomback írhatta át a történetet. Caruso nyár végén lelépett, helyére Bryan Singer került, aki a következő évben Bomback művét odaadta Christopher McQuarrie-nek, hogy csinosítgasson rajta, ami végül egy totális átíráshoz vezetett. Singer a stúdióval egyeztetve úgy döntött, hogy a forgatást eltolja, ugyanis előtte az effekteket akarta szemügyre venni, szerette volna látni, hogy az óriások és az emberek miképp festenének egymás mellett.

A főszerepre először Aaron Johnson és Aneurin Barnard jött szóba, Singer végül Nicholas Houltra bízta Jack megformálását. A királylány szerepére Lily Collins, Juno Temple és Adelaide Kane jelentkezett, de Eleanor Tomlinson ölében landolt a lehetőség. Ewan McGregor, Bill Nighy és Stanley Tucci szerződhetett le még a produkcióra.

A történet? Nos, egy újabb alkotást fogunk látni, amely a népmesék világát idézi meg. Az égigérő paszuly legendáját mesélik el, a hatalmasra nőtt növény hatalmas bajt zúdít a királyságra, feltűnnek az óriások, akikkel nem könnyű leszámolni.

Címkék: trailer fantasyelőzetes jack the giant killer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr673468260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.12.16. 14:10:53

Kellemes kis popcornmozi lesz ez.

kevinmaster 2011.12.16. 17:46:52

Jah, azt hittem, Jack a Giant :D
süti beállítások módosítása