Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

David Fincher tervezetei

2011.12.20. 11:33 koimbra 7 komment

Közeleg A tetovált lány (The Girl With a Dragon Tattoo), a rendező David Fincher sok-sok interjút ad és ahogy ilyenkor lenni szokott mindig szóba kerül néhány más filmterv is. Fincher asztalán rengeteg projekt hever,  ezekről ejtett pár szót, illetve beszélt a hamvába holt Pókember ötletéről is.

Cleopatra: Fincher nagyon szeretné, ha Angelina Jolie-val a főszerepben forgathatná le, de az biztos, hogy nem egy eposzi szandálos-kardos filmben gondolkodik. Stacy Schiff könyvét csodálatosnak nevezte és reméli, hogy Eric Roth egy ütős szkriptet tud írni belőle.

House of Cards: A sorozat első részét már biztos, hogy ő fogja rendezni. Néhány nap múlva Washingtonba és Baltimore-ba utazik, hogy megfelelő helyszínt keressen a forgatáshoz. Jelenleg a szereposztással van elfoglalva.

20,000 Leagues Under the Sea: Éppen azon vannak, hogy a forgatókönyvet mindenki számára elfogadható állapotba rázzák. De elég nehéz egy 200 milliós 3D-s víz alatt játszódó tervezetet úgy előadni, hogy végre mindenki elégedett lehessen és felkattintsák a zöld lámpát.

A tetovált lány folytatások: Megpróbálja rávenni a stúdiót, hogy egyben forgassák le a második és harmadik részt. Ő ugyanis hülyeségnek tartja, hogy elutaznak, forgatnak, hazamennek, összehozzák a filmet, a mozikba küldik, aztán ismét elutaznak, forgatnak, hazamennek, stb, stb...Sokkal egyszerűbb lenne, ha egyben forgatnák le.

Randevú a Rámával: Erről úgy tűnik, hogy lemondhatunk, túl költséges lenne.

Goon: Mostanában nem tudott sok időt szakítani arra, hogy találkozzon a Blur Animation készítőivel. Azt ígéri, hogy januárban leülnek Tim Millerrel és stábjával, megbeszélik, hogy mennyibe kerülne az animációs film és remélhetőleg találnak egy olyan összeget, ami még az ésszerű keretek között mozog.

Fekete lyuk remake: Dante Harper leszállított egy remek szkriptet, de elég kemény dolog lesz keresztülvinni, drága filmre van kilátás.

Pókember: Fincher verziója más lett volna, mint Raimi-é, mivel nem ragaszkodott ahhoz, hogy sokat foglalkozzon azzal, hogy bemutassa miért lett Peter Parker az, aki. Egy 10 perces vágatlan zenés videóval indított volna, amiben letudja a háttértörténetet, a pókcsípést, Ben bácsi halálát. A történet úgy kezdett volna, hogy Peter találkozik Gwennel, a főgonosz a Zöld Goblin lett volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr583477814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.12.20. 11:58:31

zöld goblin??

ez nem sikerült valahogy, nem??

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.12.20. 12:08:27

@doggfather: Sehogysem sikerült:) Raimi rendezhette meg. De remélem azért Webb úgy gondolkodik, mint ő és 10 percben lezavarja az eredetsztorit.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.12.20. 12:15:15

@koimbra: nem úgy értettem, hanem legyen zöld manó, vagy green goblin, de ne zöld goblin, mert ez sz.rul néz ki. :D

úgy értettem, hogy neked nem sikerült leírni. :D:D

little2 2011.12.20. 14:16:17

Vazzeg egy Fincheres Spider-man-re arra kívácsi lettem volna. A tíz perces pókemberré válás is jó ötlet. Nyál se lett volna. Tuti jó lett volna.

Dean6 2011.12.20. 18:20:16

20,000 Leagues Under the Sea talán ez a legérdekesebb,a Cleopátrát szerintem mellőzze,a pókembert én is megnéztem volna ilyen formában. A Tetovált lány folytatásokat meg tényleg ésszerűbb lenne egyszerre leforgatni,igazából majd egy történet a 2 film.

NZ79 2011.12.20. 20:30:40

Korábban felmerült a The Incarnation of Peter Proud elkészítésének lehetősége,Pittel a főszerepben, a Hetedik írójától...úgy látszik sajnos nem jön össze :(
Ha jól tudom anno a Batman újrakezdésénél is felmerült a neve.

tjunior 2011.12.21. 11:38:55

Személy szerint én a Randevú a Rámával el nem készültét sajnálom.
süti beállítások módosítása