Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

John Woo rendezi a Love and Let Love filmet

2011.12.21. 18:29 koimbra 1 komment

John Woo jó ideig ténykedett Hollywoodban, de valahol ott lehetett elege az egészből, amikor A felejtés bére sok negatív véleményt gyűjtött be és a film sem vált kasszasikerré. Ezt követően a The Robinsons: Lost in Space sorozat nyitó epizódját dirigálta le, de egyik csatornának sem kellett, senki nem vállalta be, hogy leadja az első részt. Sokak örömére fogta a batyuját és visszatért oda, ahonnét Jean-Claude Van Damme kedvéért jött el.

Jelenleg a Love and Let Love filmet készíti elő, a romantikus filmre Song Hye-kyo szerződött le, a színésznő egy shanghaji nőt alakíthat, az ő életét követhetjük nyomon a második világháborúban és a kínai polgárháborúban. Chang Chen és Zhang Ziyi szintén játszani fog az alkotásban. Ugyan romantikus műről van szó, de Woo bizonyára nem hagyja ki a lehetőséget, hogy néhány látványos háborús jelenetet is belepakoljon rendezésébe.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr503481409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Newzoli 2011.12.24. 08:04:16

Végre hallok valamit a Mesterről...:)))
süti beállítások módosítása