Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Yates filmesíti meg Forrest memoárját

2011.12.22. 10:53 koimbra Szólj hozzá!

David Yates asztalán több projekt is hever, többek között filmet készítene Alan Turing életéről, Stephen King Végítélet regényének megvalósítaná mozis verzióját és jönne a Doctor Who sorozat filmverziója. Újabb tervezet került szeme elé, Emma Forrest újságíró memoráját adaptálhatja. A Your Voice in My Head könyvben Forrest ír mániás depressziójáról, öngyilkossági kísérletéről és jutott hely Colin Farrellnek is, akivel viszonya volt.

A forgatókönyvet Forrest vetette papírra és Yates jövő nyáron vetné bele magát a forgatásba, a Warner fogja finanszírozni a produkciót. Yates egy kisköltségvetésű, szívhez szóló, ütős alkotásnak írta körül a filmet, amely varázslatosan realista lesz.

Még 2009-ben került szóba, hogy Richard Linklater dirigálhatja le a Liars (A-E) filmet, ami szintén az újságírónő szkriptje alapján készült volna, de azóta sem történt semmi a projekt háza táján.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr723485479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása