Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2011.12.24. 11:52 koimbra 6 komment

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden.

Hatalmas "siker" a The Dark Knight Rises előzetese, 12,5 millió alkalommal töltötték le a iTunes-ról, a korábbi rekorder a Bosszúállók trailere volt, amit 10 millióval tartotta a csúcsot.

Jó pár hónappal ezelőtt jelentették be, hogy jön a  Buffy remake-je, Whit Anderson forgatókönyve azonban nem nyerte el a stúdió tetszését. Voltak ugyan jó ötletei és remek gondolatai, de összességében nem felelt meg az elvárásoknak, egyelőre a projekt parkolópályára várakozik.

Környezetvédők úgy vélik, hogy az Expendables 2 forgatása miatt megcsappant Bulgária denevéreinek száma, a Környezetvédelmi Minisztérium szerint szerint nincs ok az aggodalomra, nincs semmiféle probléma.

Andrzej Bartkowiak rendezheti a Beneath The Deep filmet, a sztori néhány karibi szigeteken rekedt turistáról szól, akiknek az életére tör néhány rejtélyes idegen.

Dan Aykroyd csatlakozott a Dog Fight politikai vígjátékhoz.

Jay Mohr leszerződött a Burt Wonderstone vígjátékba, a színész a Rick The Implausible nevű bűvészt játszhatja.

Mivel elégedettek a Mission Impossible negyedik részének az eredményeivel, a Skydance máris ötödik részt akar. És ezzel együtt belevágnának a Top Gun 2-be is.

Seth Rogen benne lenne az Ananász Expressz 2-ben, állítása szerint beszélnek róla, viccelődnek vele, talán egyszer megvalósul.

A Warner bejegyeztette a Gremlins3.com-ot, ami után feltételezhetjük, hogy betervezték a Szörnyecskék harmadik részét. De ha abból indulunk ki, hogy van Halálos fegyver 5 és Rendőrakadémia 8 domain és még mindig nem történt semmi a tervezetek körül, akkor ebből nem lesz egyhamar film.

Másfél perces tv spot a The Greynek

 

Új előzetes a Goonnak

 

Iron Lady tv spot

 

Cosmopolis banner

 

Még egy előzetes az Underworld 4-nek.

 

Rise of the Guardians concept art

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr773493138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoulMiner 2011.12.24. 17:30:20

Kétlem, hogy a Mission Impossible 4 bevételei ennyire meggyőztek volna bárkit is. 140 milkába került a film, a bevételei pedig ennek a tizedét sem érték el...

chuck-d 2011.12.24. 20:38:22

@SoulMiner: egy hete mutatták be, de a legtöbb helyen csak pár napja vetítik és most 145 millánál áll az összbevétele, nem tudom hol nézed az adatokat, de nem lehet túl naprakész. ;]
a közönség és a kritikusok is kajálják, biztos folytatják.

Dean6 2011.12.24. 22:19:07

@SoulMiner: box office mojot-t nézd. Jól hoz,tervezik is a folytatást.

chuck-d 2011.12.24. 22:48:11

@SoulMiner: na ja, az nem naprakész, de írják is, hogy "weekly U.S. box office summary", ami ez esetben kábé két nap kizárólag USA bevételt jelent, mert csak hétvégenként összesítik az ott befolyt pénzt, messze van az aktuális számoktól, ahogy Dean6 is írta, a Mojo a barátod:
boxofficemojo.com/movies/?id=mi4.htm

L'Angelus 2012.01.01. 13:03:20

A mai hollwood-i felhozatal olyan, mint egy céllövölde, ahol a nézők elefántpuskával, a kritikusok kalatchnyikovval szedhetik le a szargagyi seggek szargagyi seggségeit, értendő ezalatt a film és a képmutató marketing-kampánya.
süti beállítások módosítása