Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Danny Trejo Bad Ass

2011.12.25. 13:14 koimbra 7 komment

Danny Trejo nem az az ember, akinek a neve rögtön beugrik egy producernek, ha akciófilmet tervezget. Talán egyetlen személy van, aki már régóta főszerepet szánt a széttetovált, sittet is megjárt színésznek és az Robert Rodriguez. Trejo leginkább mellékkaraktereket formál meg, több tucat filmben tűnik fel, legtöbbször egy-két mondat vagy jelenet után eltűnik a színről és évente igen sok produkcióba hívják.

A Bad Ass azért emelkedik ki a B filmek tengeréből, mert Trejo ezúttal a központi figurát formálhatja meg. Frank Vegát, a Vietnámot megjárt veteránt játssza, aki a harcmezőről hazatérvén nem talál munkát és szerelmével sem tud összejönni. Évtizedekkel később megment egy idős fekete férfit a skinheadektől, ezzel ő lesz a helyi hős. Nem sokáig örülhet, mivel legjobb barátját megölik, a rendőrséget pedig láthatóan nem izgatja a dolog. Ezért Vega saját kezébe veszi az ügyet.

Craig Moss rendezte a filmet, következő alkotásában, a Breaking Wind vígjátékban ismét Trejo játssza a főszerepet. A Bad Assben felbukkan még Ron Perlman, Jennifer Blanc  és Charles S. Dutton is.

Címkék: trailer akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr423494776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucuminator 2011.12.25. 19:15:30

Várós. :-D Am ti tudtok valamit arról a Rodrigezes,Trejos kosaras filmről. Megjelent? Mi a címe?

Cucuminator 2011.12.26. 02:25:50

@koimbra: Már utánanéztem és láttam. Poén :D. köszi. Valahogy elmentem mellette... :S

CsabberChecker 2011.12.27. 10:52:26

Valakinek feltűnt, hogy a buszos jelenetek a Vörös Zsaruból lettek átemelve? :)
Amikor ütközik egy szökőkuttal ott igaz kékes festéssel van az eredeti film pirosa helyett, viszont a vonatos ütközéskor már egyértelműbb mivel ott egy az egyben a Schwarzi film végső jelenete van bevágva és már piros a busz.....

www.youtube.com/watch?v=2ox7YmUeVXY
A linkre kattintva 1:50-nél illetve 4:26-nál van a két fentebb említett egyezés.

Cs0pi · http://androidnews.blog.hu/ 2011.12.29. 19:21:43

@CsabberChecker: nem úgy van az.

knowyourmeme.com/memes/epic-beard-man

Egyértelműen ebből lett továbbgondolva a dolog.
Remélem amber lamps is belekerül:)

CsabberChecker 2011.12.29. 19:53:37

@Cs0pi: Azt vágom, hogy honnan indult az ötlet. Én csak a Trailer-re írtam, hogy két jelenet ismerős lehet aki látta a Vörös Zsarut-t.

De közben láttam már külföldi oldalakon is, hogy más is kiszúrta.
süti beállítások módosítása