Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Butler, Sandler és a művészfilmek

2011.12.29. 17:59 koimbra Szólj hozzá!

Az év utolsó hetén is érkezik néhány film a mozikba, Szilveszter előtt még Adam Sandler duplán sokkol és Gerard Butler Afrikában lövöldözik.

Jack és Jill (Jack and Jill): Adam Sandler úgy gondolta, hogy érdemes lenne eljátszania egy ikerpárt, talán élete legnagyobb sikere lehetne. Tévedett. És az is kérdés, hogy az imdb-n 2,9-en álló filmben mit keres Al Pacino.

 

Géppisztolyos prédikátor (Machine Gun Preacher): Az igaz történeten alapuló akció-drámában Gerard Butler egy kábszerkereskedőt formál meg, aki végül jó útra tér és Afrikában szeretne árvaházat alapítani, hogy megvédje a gyerekeket, így azokat nem sorozná be erőszakkal a katonaság.

 

Laza esküvő (Primos): Spanyol vígjáték, Diegoval szakít menyasszonya, aki ezt követően amolyan búfelejtő gyanánt unokatestvéreivel elutazik abba a tengerparti városkába, ahol gyerekkorukban vakációztak.


Az élet négyszer (Le quattro volte): Michelangelo Frammartino rendezésében készült német-olasz-svájci dráma, amely egy idős kecskepásztorról és az élet körforgásáról szól. 2010-es alkotás.

 

Kikötői történet (La Havre): Marcel író szeretett volna lenni, végül La Havrében cipőtisztítóként dolgozik. Nem túl problémás az élete, egy nap azonban belefut egy afriaki menekültfiúba, Marcel úgy határoz, hogy segíteni fog a srácnak.

 

Van Pápánk! (Habemus Papam): francia-olasz dráma-vígjáték. Elhalálozik a pápa, újat kell választani, ám a jelöltek közül mindenki azért szorít, hogy ő legye a kiválasztott. Az új egyházfő alaposan megretten a feladat súlyától, pszichoterápiára kerül.

 

A rend őre (Ha-Shoter): Izraeli dráma, Yarun a terroristaelhárítóknál dolgozik és felettébb megvan elégedve munkájával, családjával. Ám egy radikális csoport erősen megváltoztatja eddigi nézeteit.

 

Almanya, a török paradicsom (Almanya - Willkommen in Deutschland): Német vígjáték, a török Hüseyn régóta Németországban él családjával, majd hirtelen házat vesz Törökországban és el akarja vinni oda szeretteit.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr603504651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása