Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Sonyt továbbra is érdekli A tetovált lány folytatása

2012.01.03. 20:30 koimbra Szólj hozzá!

A Sony belement abba, hogy A tetovált lány R kategóriát kapjon és Fincher elérte, hogy 160 percben kerüljön a mozik közönsége elé. Az erős marketingkampány ellenére a film nem szakított túl nagyot bemutatásakor, a 90 millió dollárba került thriller 60 milliót szedett össze Amerikában, ezért többekben felmerült, hogy nem lesz folytatás.

A Sony szóvivője az EW-nek elárulta, hogy szerintük a film korrekt módon teljesít, erősen tartja magát, ezért továbbra is szeretnék megvalósítani a második részt. Ha minden jól megy 2013-ban futna be a Millenium trilógia második felvonásának az adaptációja. Fincher korábban megpendítette azért fog küzdeni, hogy ne csak A lány, aki a tűzzel játszik részt forgathassa le, együtt szeretne megcsinálni a második és harmadik részt.

 

 

Címkék: miújság sequel a tetovált lány

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr613517566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása