Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elton John Justin Timberlake-et akarja életrajzi filmjébe

2012.01.03. 11:26 koimbra 4 komment

Úgy egy éve jelentette be Elton John, hogy film fog készülni az életéről. A britzeneszerző- énekes úgy véli, hogy annyi minden történt vele, hogy nagyszerű alkotást lehet készíteni abból és szürrealista megközelítésben akarja tálalni a nézőközönségnek.

Ki fogja játszani Johnt? Ezt egyelőre még nem tudni, de a többszörös Grammy-dajas énekes Justin Timberlake-et szerződtetné le. Timberlake játszotta őt David LaChapelle Rocket Man videójában és Johnnak igazán tetszett, ahogy megformálta őt.

A forgatókönyvet Lee Hall, a Billy Elliot írója vetette papírra, a produkció pedig Moulin Rouge-hoz hasonlatos lesz. A rendezői teendőket Baz Luhrmannra akarták bízni, de ő eléggé elfoglalt és nemet mondott, ám van helyette más. Egyelőre nem tették közzé a rendező nevét, de hamarosan bejelentik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr33515947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucuminator 2012.01.03. 16:08:50

Ha halàla utàn csinàlják akkor oké, de így szerintem gáz. A MR nem láttam (csak élőben :-P ),de ha jól sejtem a szürrealista szó jelentését akkor a Picasso kalandjai az etalon és EJ a közelébe sem fog érni.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.01.03. 19:54:28

Szerintem egy életrajzi filmet készíttetni magadról rossz ómen, mert olyan, mintha már befejezted volna az életedet.

zvladij 2012.01.04. 01:29:33

A "This Train Don't Stop There Anymore" című klipjében egyszer már eljátszotta őt.
www.youtube.com/watch?v=SsuHAn54wPs

vrango 2012.01.04. 07:37:21

@zvladij: Megnéztem a klipet - tényleg nagyon jól csinálja:)
Mindazonáltal nem rajongok Elton John-ért, és én is úgy vélem, elég nagy hülyeség még valakinek az életében ilyen önéletrajzi dologgal előállni... (bár könyvben elég gyakori jelenség).
süti beállítások módosítása