Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Collins az Evil Dead remake-ben

2012.01.04. 22:08 koimbra 3 komment

Még 2008-ban került az Evil Dead negyedik része, ami mindig szépen lassan elfelejtődött, hogy aztán egy újabb információmorzsa után újra az előtérbe kerüljön. Végül kiderült, hogy nem folytatásról van szó, hanem egy remake-ről. Az új verzióban is öt barát egy mindentől távol lévő faházba érkezik, megtalálják a Necronomicont és vannak olyan balgák, hogy felolvassanak belőle, ezáltal sötét, gonosz erőket hívnak életre.

Elsőként Lily Collins szerződhetett le, a fiatal színésznő Miát fogja játszani, aki nemrég túladagolta magát és úgymond tisztulás céljából hozzák magukkal a többiek. Diablo Cody írta a forgatókönyvet, a hölgy írása állítólag tobzódik az erőszakban. Fede Alvarez dirigálhatja a horrort, Sam Raimi producerként állt a film mögött.

Collins tavaly A papban (Priest) és az Elhurcolva (Abduction) akciófilmben volt látható, egyik se jó ajánlólevél. Mindenesetre idén Hófehérkét játszhatja el Tarsem Singh Mirrorr, Mirrorjában.

Címkék: remake miújság evil dead

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr373520364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zvladij 2012.01.05. 01:09:52

tök felesleges az egész... Bruce Campbell nélkül nincs Evil Dead!

vrango 2012.01.06. 07:58:13

A nagy kédés, hogy ki játszhatja el a "fickós" fát:P

Nekem amúgy egyáltalán nem tetszett, nevetségesnek tartottam, csak a hype miatt néztem meg pár éve.
süti beállítások módosítása