Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schumacher helyett Anderson rendezi a The Hive-ot

2012.01.04. 10:31 koimbra Szólj hozzá!

Joel Schumacher dirigálhatta volna a The Hive thrillert, ám ő már nem tartózkodik a fedélzeten. Nem tudni, hogy miért távozott, mindenesetre helyére Brad Anderson, A gépész (The Machinist) alkotója került.

"Kifejezetten nagy izgalommal várom, hogy együtt dolgozhassak a Troika produkciós céggel. A forgatókönyv két számomra fontos dolgot is tartalmaz: egy erős női karaktert és egy okos, felettébb komor és eléggé ijesztő történetet, amely megmozgatja a nagyobb közönséget is.

A szkriptet Rich D'Ovidio vetette papírra, az úriember szállította le a Sebhelyek (Exit Wounds) ackiófilmet és a 13 kísértet (Thir13en Ghosts) horrort. Egy időben még Halle Berry  neve keringett a produkció körül, ő azonban túl elfoglalt volt, így végül nemet mondott. Egy nőre fókuszál a sztori, aki egy segélyhívó központban dolgozik és arra kényszerül, hogy egy múltjából ismerős gyilkossal beszéljen. A tét egy fiatal lány élete.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr183518688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása