Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Quale rendezheti a Cat 6-et

2012.01.05. 20:57 koimbra Szólj hozzá!

A negyedik Végső állomás (Final Destination) már nem kellett volna, azonban az ötödik felvonással mégsem süllyedt tovább as franchise, nagy meglepetésre sikerült egy élvezhető epizódot összerántani. A horror rendezője, Steven Quale új melót kaphat, a New Line rábízná a Cat 6 filmjét.

Jelenleg még egyetlen színészt sem szerződtettek le az alkotásra, amelyet found footage-stílusban készítenének el. Sőt found footage hurricane projektnek hívják, mivel a filmben gimis srácok egy hatalmas szélvihar pusztítását dokumentálják éppen, ami nem kis meglepetésükre hatalmas hurrikánná alakul.

Régebben egy ötös osztályázású rendszeren sorolták be a hurrikánokat, de 2005-ben rekordmennyiségűt észleltek és több, mint 4000 ember hunyt el tombolásuk következtében. Ezt követően vezették be a hatodik kategóriát is, a 174 mérföld/órát elérő "szelek" kerülnek ebbe a besorolásba.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr753522851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása