Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Russell, Dillon és Baruchel a The Black Marksban

2012.01.05. 10:48 koimbra Szólj hozzá!

Kanadában készülhet el a The Black Marks rablós vígjáték, a főbb szerepekre Kurt Russellt, Matt Dillont és Jay Baruchelt sikerült megnyerni.

Russell játssza Crunch Calhount, a harmadosztályú motoros kaszkadőrt, aki korábban rablásban utazott. Nem csak úgy találomra tört be ide-oda, hanem komoly művészi értékkel bíró dolgokat lovasított meg. Egy ideje már nem űzi az ipart, de ahogy ilyenkor lenni szokott még egy utolsó nagy balhé kedvéért visszatér. Megbízhatatlan testvérével (Dillon) és régi csapatával szövetkezve eltulajdonítanak egy felbecsülhetetlen értékű történelmi könyvet. A rablás jól sül el, Calhoun vérszemet kap és egy sokkal vakmerőbb, sokkal veszélyesebb betörést eszelnek ki.

A forgatókönyvet Jonathan Sobol írta és a rendezői székbe is belehuppant, az úriember dirigálta A Beginner's Guide to Endings dramedyt, amelyet itthon valószínűleg kevesen láttak

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr183521300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása