Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wachowskiék Portmant akarják következő filmjükbe

2012.01.05. 11:38 koimbra 3 komment

A Wachowski tesók utolsó rendezése, a Speed Racer - Totál turbó (Speed Racer) überbukta volt, idén próbálnak szépíteni a Cloud Atlasszal. Nem várják meg annak a bemutatóját, még előtte belevágnának a Jupiter Ascending projektnek, amelynek történetét most még homály fedi.

A duó Natalie Portmant szeretnék a főszerepre, vele már dolgoztak együtt a V, mint vérbosszú (V for Vendetta) alkotáson, a Wachowskiék íróként és producerként vettek részt a produkcióban. Úgy volt, hogy tavasszal indulna a forgatás, de a rendezőpáros egyelőre nem ér rá a Cloud Atlas miatt. Ebben Portmannak is szántak egy szerepet, de a színésznő terhessége miatt nem tudta bevállalni. Most úgy fest a helyzet, hogy ősszel lendülhetnének be a Jupiter Ascending munkálatai.

Azonban a Thor 2-höz is valamikor ősszel látnak hozza, a filmben Portman is játszani fog, szóval elképzelhető, hogy Wachowskiék végül mást szerződtetnek a helyére.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr753521423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.01.05. 16:49:20

Portmannek jól jönne egy jó film, mert igencsak romlóban van a róla kialakult kép.

sjbee 2012.01.05. 23:38:45

A gyerekkel meg majd foglalkozik mikor 60 éves lesz...

vrango 2012.01.06. 07:45:37

@Sparrow: Romlóban? Miért? Mert elment gyermeket neveleni, ahelyett, hogy évente 3 filmben szerepeljen? Vagy mert Oscar-díjat kapott?
süti beállítások módosítása