Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chastain, Strong, Ramirez a Killing Bin Ladenben

2012.01.06. 11:41 koimbra Szólj hozzá!

Kathryn Bigelow már jóval azelőtt is dolgozott egy Oszama Bin Ladenes projekten, hogy a Navy Seal egyik különítménye lelőtte volna a terroristavezért. Ezt követően Mark Boal forgatókönyvíró  átdolgozta a történetet, állítólag kiszivárgott titkos dokumentumok segítették munkáját. A pletyka felkeltette a Pentagon figyelmét is, ezért vizsgálódni kezdett az ügyben (ingyen reklám?).

Joel Edgeron neve merült fel főszereplőnek, aki egy ideig hezitált, mivel megkeresték a 300 folytatásával is, végül úgy döntött, hogy passzolja a képregényfilmet, inkább leszerződik Bigelow rendezésére. Elvileg Jason Clarke és Chris Pratt is a fedélzeten van, jelenleg úgy néz ki, hogy Jessica Chastain, Mark Strong és Edgar Ramirez fog csatlakozni a stábhoz.

A forgatáshoz hamarosan hozzálátnak, a bemutató már rég ki van tűzve, 2012 december 19-kerül a mozikba.

Címkék: miújság killing bin laden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr443523853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása