Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Thin Ice előzetes

2012.01.06. 11:16 koimbra Szólj hozzá!

Még 2010 márciusában láttak hozzá a Thin Ice (akkor még The Convincer néven futott) forgatásához. Gond nélkül be is fejezték, majd egy évvel ezelőtt a Sundance fesztiválon bemutatták. Miért vártak egy évet vele, hogy bemutassák? Mindenesetre Amerikában február 17-én kerül a mozikba.

Greg Kinnear egy biztosítási ügynököt formál meg, aki újra össze fel szeretné melegíteni kapcsolatát nejével (Lea Thompson) és végre kijutni a hűvös-fagyos Wisconsinból. Egyik öreg, magányos ügyfele felettébb értékes hegedűt birtokol, az ügynök megpróbálja valahogy ellopni tőle, de a dolog rosszul végződik. Ráadásul megzsarolják: ha nem fizet egy nagyobb összeget záros határidőn belül, akkor sittre kerül.

Alan Arkin alakítja az idős ügyfelet, Billy Crudup játssza a sittet megjárt zsarolót. Jill Sprecher rendezte a filmet, a hölgy eddig két produkciót tett le az asztalra. Az elsőt 1997-ben, az Irodai lányok után (Clockwatchers) 2001-ben jelentkezett ismét, akkor a Kavalkád az élet (Thirteen Conversations About One Thing) drámát készítette el.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr273523786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása