Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Effektmester rendezi a Maleficent fantasyt

2012.01.07. 12:47 koimbra Szólj hozzá!

A Disney az Alice Csodaországban (Alice in Wonderland) után gondolkodott el azon, hogy kellene egy újabb verzió a Csipkerózsikából, ám ezúttal a gonosz boszorkány szemszögéből mesélnék el a történetet. Elsőként Tim Burton tartózkodott a rendezői térfélen, azonban némi idő elteltével más vizekre evezett. Darren Aronofsky, David O. Russell és Guillermo Del Toro neve keringett a projekt körül, de egyikük sem került túl közel a tervezhet.

A stúdió most találta meg a szerintük megfelelő rendezőt a feladatra, Robert Stromberg fogja dirigálni a filmet. Stromberg többek között effektesként dolgozott a G.I. Joe-n, a 2012 katasztrófafilmen és a Vérző olajon (There Will Be Blood), de eddig még egyetlen produkciót sem vezényelt le. Általában nem sül el jól, ha effektes szakembert kérnek fel rendezésre, tudna erről mesélni Stefen Fangmeier (Eragon) és John Bruno (Vírus - Pusztító idegen) is.

Linda Woolverton, az Alice Csodaországban írója körmölte le a forgatókönyvet, a boszit Angelina Jolie fogja játszani.

Címkék: miújság fantasyhír maleficent

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr253526234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása