Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nyerj jegyet a Texas gyilkos földjén thrillerre

2012.01.07. 20:50 koimbra 4 komment

Január 12-én kerül bemutatásra a Texas gyilkos földjén (Texas Killing Fields) izgalmas thriller. Öt darab páros belépő kerül kisorsolásra az alábbi kérdések helyei beküldői között, a nyertesek egy ismerősük társaságában ülhetnek be a filmre. A vetítés január 10-én (a magyar bemutatónál korábban), este 20.00 órakor lesz a Corvin moziban. A játék január 8-ig (vasárnap) éjfélig tart. A produkció forgalmazójának facebook oldala itt érhető el.

A két kérdés, a válaszokat nekem kell elküldeni, a nyerteseket január 9-én értesítem. 

1:) Kinek a lánya a rendezőnő?
2:) A film két szereplője, Sam Worthington és Jessica Chastain melyik produkcióban játszottak még együtt.

Ha ez megvan nincs más teendőd, mint lájkolni a film facebook oldalát, ez is feltétele, hogy részt vehess a játékban.

A film tartalma: Michael Mann bemutatja az Avatar sztárjának új filmjét, két texasi rendőrnyomozó valós története alapján.
Mike (Sam Worthington) emberölési ügyekkel foglalkozó nyomozó egy texasi városkában. Mike és társa, a New Yorkból átküldött zsaru, Brian (Jeffrey Dean Morgan) egy szadista sorozatgyilkos után nyomoznak, aki áldozatai megcsonkított hulláit rendszerint egy közeli kísértetjárta mocsárban rejti el, melyet a helyiek csak „gyilkos földnek" hívnak. Bár a mocsaras terület kívül esik a hatáskörükön, mégsem tudnak hátat fordítani a hátborzongató gyilkosságoknak. Nemsokára a szadista tettes megváltoztatja a saját maga által írt játékszabályokat, és immár a nyomozókra kezd vadászni. Azzal hecceli őket, hogy lehetséges nyomokat hagy hátra a tetthelyeken, miközben mindig egy sakklépéssel előrébb marad, mint a zsaruk.
Amikor Kicsi Anne (Chloë Moretz) - egy utcagyerek, akit Brian vett a szárnyai alá - eltűnik, Brian úgy véli, a lány is a mocsárban lehet, és úgy érzi, utána kell mennie. Mike pedig a társa után indul. Amit viszont egyikük sem tud, az az, hogy vajon mindannyian túlélik-e a „gyilkos földet”…

 

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr473520189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.01.04. 20:55:09

A megfejtéseket a fejléc alatt található kapcsolatnál teheted meg vagy úgy is megkapom, ha a nevemre kattintva a bloghu rendszerén belül küldöd el.

game ower 2012.01.05. 08:28:07

Szokatlan szerep ez Sam Worthingtontól,de nem okozott csalódást!A film nagyon tetszett,föleg a negatív föhös karaktere.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.01.09. 11:35:55

A helyes válaszok: 1:) Michael Mann
2:) Az adósság - Debt

Ezúttal senkinek nem volt gondja a megfejtésekkel, bár többen a második kérdésre Dept-et írtak, de ezen nem problémázok:)

A nyerteseknek már küldtem mailt, gratulálok és jó szórakozást a filmhez. Mindenkinek köszönöm, hogy részt vettek a játékban.

mrjones4444 2012.01.09. 20:02:18

@koimbra:
Örülök a nyereménynek!
Köszönöm,hogy játszhattam!
:)
süti beállítások módosítása