Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Robert Downey Jr. lesz Gepetto

2012.01.07. 13:12 koimbra 1 komment

Tim Burton teljesen elfoglalt, idén a Frankenweenie stop-motion animációs filmmel és a Dark Shadows horrorral jelentkezik, e mellett ellátja az Abraham Lincoln: Vampire Hunter produceri teendőit is. Úgy tűnik, hogy nem pihen le, ha vége a nagy hajtásnak, a Warner ugyanis megkereste azzal, hogy rendezze már meg a Pinocchio filmet.

Burton hajlik a dologra, már meg is mondta, hogy Robert Downey Jr.-t szeretné Gepettonak. A színészt is érdekelné az alkotás, ám ő sem az az ember, aki mostanában lógatja a lábát, a Vasember 3 forgatása hónapokon belül kezdetét veszi. Ráadásul Burton asztalán ott pihen a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) regény filmterve is és elképzelhető, hogy úgy dönt először azt csinálja meg.

Bryan Fuller írta a forgatókönyvet, aki inkább a tévés alkotások térfelén dolgozott eddig, többek között ő körmölte le a Halottnak a csók (Pushing Daisies) és a Wonderfall sorozatokat.

Mellesleg nem ez az egyetlen Pinokkió-Gepetto projekt Hollywoodban, Guillermo Del Toro stop-motion technikával készítené el 3D-s Pinocchio művét és Shawn Levy is meg szerete csinálni egy előzményfilmet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr603526291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.01.07. 15:49:57

Van fantázia a tervezetben, én befizetnék rá. Nem baj, ha nem készül el hamar, ráérünk.
süti beállítások módosítása