Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Muppeték, Faust és texas gyilkos földje

2012.01.12. 20:35 koimbra 1 komment

Múlt héten csupán egyetlen bemutató volt, ma viszont fél tucat film került a mozikba.

Muppets (The Muppets): Egy olajmágnás le akarja rombolni Muppeték régi színházát, de néhány rajongójuk újra összeszedi a régi bandát, hogy megakadályozzák ezt. A megszokott figurákon kívül Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper és Emily Blunt is feltűnik.

 

Martha Marcy May Marlene: Az Olsen ikrek húga megpróbálja menteni a család becsületét, bebizonyította, hogy nem csak jól néz ki, de tud színészkedni is. A történet szerint egy lánynak sikerül megszöknie egy szektától, de az újrakezdés nem megy zökkenőmentesen.

 

Texas gyilkos földjén (Texas Killing Fields): Michael Mann lánya dirigálta le a thrillert, amelyben egy sorozatgyilkos után nyomoz egy texasi és egy new york-i zsaru. Sam Worthington, Jeffrey Dean Morgan és Chloe Moretz játsszák a főbb szerepeket.


Az öldöklés istene (Carnage): Roman Polanski egy színdarab alapján készítette el a pár szereplős, egy helyszínen játszódó filmet. Két házaspár azért találkozik, hogy elsimítsák, megbeszéljék azt az incidenst, ami gyerekeik között zajlott le a játszótéren.

 

Retró szerelem (Westwind): Robert Thalheim rendezése a 80-as évek végén játszódik Magyarországon, a Balaton környékén. Egy kelet-német lány testvérpár érkezik egy balatoni táborba, ahol megismerkednek két nyugat német sráccal.

 

Faust: Faust egy kutató elme, az orvoslás és az alkímia egyaránt izgatja, ám mindinkább szembesülnie kell saját korlátaival. Ekkor kísérti meg őt a moziban nem is nevesített uzsorás. Miközben végigvezeti kiégett hősünket a nagybetűs életen, egy szerződést írat vele alá, hogy a kalandokért, szerelemért, tudásért bizony a lelkével fizet majd. (port)

 

Hubble 3D: A dokumentumfilm azt mutatja be, ahogy az Atlantis legénysége megpróbálja helyrehozni a Hubble űrteleszkóp hibáit, problémáit.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr683541056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása