Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stallone és Schwarzenegger a The Tombban?

2012.01.12. 11:14 koimbra 2 komment

Először Bruce Willist akarták a The Tomb akciófilmbe, majd a nemleges válasz után Arnold Schwarzenegger ajtaján kopogtattak. Az Osztrák Tölgy után Sylvester Stallonét környékezték meg, aki végre igent mondott. De az AICN értesülései szerint Schwarzenegger nem hagyta el végleg a projekt környékét, ugyanis valószínűleg játszani fog az alkotásban, bár az sajnos nem derült ki, hogy a főhős barátját vagy ellenfelét fogja megformálni.

Stallone karaktere börtöntervező, aki egy szép nap elhatározza, hogy létrehozza a világ legszökésbiztosabb fegyintézetét. A sitt felépül, ám egy átverés miatt Stallonét is pont ide zárják be. Természetesen meg akar lógni, bizonyítani szeretné ártatlanságát.

Rendező egyelőre még nincs, korábban Antoine Fuqua tartózkodott a fedélzeten, ám az eltelt hónapok alatt lelépett. Update: Mikael Håfströmmal egyeztetnek, ő lehet a rendező.

Címkék: miújság the tomb

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr233539474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.01.12. 16:56:21

Király lenne, ha mindketten szerepelnének benne, a történet is jól hangzik. Olyan, mint a Szökés.:D

Sanosuke 2012.01.12. 18:23:09

úgy kéne megxcsinálni mint anno a fortresst :)
süti beállítások módosítása