Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dark Shadows és Abraham Lincoln: Vampire Hunter kép

2012.01.13. 10:35 koimbra 1 komment

Tim Burtonnek vámpírosdihoz volt kedve, kinézett magának két projektet a témához kapcsolódóan. A Dark Shadows-t megrendezte, amiben Johnny Depp, Eva Green, Helena Bonham Carter, Chloe Moretz és Michelle Pfeiffer játsszák a főbb szerepeket. Mire számítsunk még? Ghoulokra, zombikra, vérfarkasokra, időparadoxonra. Pont passzol Burtonhöz. Depp karaktere a 18. század közepén összetöri egy boszi szívét, aki vámpírrá változtatja és élve eltemeti őt. A XX. század második felében sikerül kiszabadulnia, majd szomorúan konstatálja, hogy a családi birtoka már egyáltalán nem abban a fénypompában úszik, mint régen.

Az Abraham Lincoln: Vampire Hunterben a vérszívók megölik Lincoln édesanyját, aki ettől kezdve minden követ megmozgat, hogy rájuk találjon és kinyírja őket. Burton producerként vette ki a részét a filmből.

Címkék: képben dark shadows abraham lincoln vampire hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr183542250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2012.01.14. 16:16:49

az első képen tényleg Johnny Depp pózol? Daniel Redcliffen át mindenki eszembe jutott csak ő nem...:-)) Pfeiffert azért felismertem persze .
süti beállítások módosítása