Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik Ludlum Sigma-szerződését

2012.01.13. 11:00 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal megszerezte Robert Ludlum egyik regényének, A Sigma-szerződésnek (Sigma - Protocol) megfilmesítési jogait. A forgatókönyvet Irwin Winkler és Jose Ruisanchez írják. A stúdió nem titkolt szándéka, hogy a produkció egy franchise nyitó darabja lenne, a Bourne-höz hasonló nagy sikert várnak tőle. Ezúttal viszont nem egy képzett ügynök áll a középpontban, hanem egy teljesen átlagos fickó, aki intrikák hálójában találja magát.

A könyv tartalma: Benjamin Hartman, egy amerikai befektetési tanácsadó cég vezetője nagyon megörül, amikor Zürichben járva összetalálkozik rég nem látott egyetemista társával. Ezért aztán óriási meglepetés a számára, amikor az egykori barát fegyvert ránt, hogy megölje, s ezzel elkezdődik számára a szörnyű hajsza. Hartman először csak az életéért fut, de később már azt is kutatja, hogy miért kellett elpusztulnia halottnak hitt, majd négy év rejtőzködés után váratlanul megtalált ikertestvérének, s miért visel SS-egyenruhát egy régi fényképen koncentrációs tábort megjárt apjuk. Gyilkosok és rendőrök üldözik, köztük Anna Navarro, az amerikai igazságügyi minisztérium különleges ügynöke is, aki idős embereknek a világ különböző pontjain gyors egymásutánban bekövetkezett, rejtélyes halála ügyében nyomoz. Útjuk törvényszerűen keresztezi egymást, s kiderül, Anna -tudtán kívül - ugyanúgy üldözött, mint Hartman, és ha életben akarnak maradni, össze kell fogniuk. Ausztrián, Svájcon, Franciaországon és Argentínán keresztül folyik a hajsza, amelynek végére összeáll egy fantasztikus kirakós játék. Kiderül, miért és kik kötötték a fél világ sorsát évtizedekre meghatározó Sigma-szerződést, egy őrült elme milyen szörnyű kísérleteket végez az osztrák Alpok egyik kastélyában azért, hogy uralma alá hajtsa a világot, s hogyan lehet megakadályozni a terv valóra váltását. (libri)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr893542321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása