Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Titanic filmen

2012.01.14. 17:40 koimbra Szólj hozzá!

Hubai Gergely Műhelytitkok című sorozatának első nyilvános előadása január 19-én (csütörtökön) 19 órától lesz. A sorozat minden hónapban egy-egy filmes/televíziós témát dolgoz fel.
Helyszín a Spinoza Ház (VII. kerület, Dob utca 15).

A Titanic filmen című látványos, multimédiás bemutató a 100 éve elsüllyedt óceánjáró filmes utóéletével foglalkozik. A képekkel és filmrészletekkel gazdagon illusztrált előadásban természetesen nem csak a mindenki által ismert James Cameron filmjéről lesz szó, hanem a legrégibb, legfurcsább és legérthetetlenebb produkciókról is – szó lesz többek között a legkorábbi némafilmekről, a náci propagandagépezet egyik csúcsteljesítményéről és a Titanic történetén alapuló animált(!) musicalekről is.

Az előadásra 2000 forintért válthatók jegyek: személyesen a helyszínen, online a www.jegymester.hu oldalon és Hubai Gergelynél személyesen (január 10-én, 18-án és 19-én). Honlap erre.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr263545295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása