Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Banderas játszhatja el Castro-t

2012.01.14. 17:50 koimbra Szólj hozzá!

A Castro's Daughter szekere sem lendült be könnyedén. A forgatókönyvet az Ütközésekért (Crash) Oscar-díjat kiérdemelt Robert Moresco vetette papírra a kubai Nilo Cruz színdarabíróval. Egy éve úgy volt, hogy Paz Vega játssza a főszerepet, de spanyol szépség már elhagyta a produkció környékét.

Ugyan a megfelelő színésznőt még keresik, de legalább a kubai diktátor megformálóját meglelték, Antonio Banderas játszhatja Fidel Castro-t. A film Alina Fernandezről, Castro törvénytelen lányáról szól, 1993-ban Fernandez hamis iratokat szerzett és spanyol turistának adta ki magát, sikerült Spanyolországba szöknie, ahonnan Amerikába utazott. Itt aztán heves bírálójává vált Castro politikájának.

Fernandez elmondta, hogy régóta nagy rajongója Banderasnak és reméli, hogy semmi akadálya nem lesz, hogy eljátssza az apját.  Úgy véli rendkívüli karizmával rendelkezik a színész és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy kiválóan formálja meg szerepét.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr443545238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása