Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McCharthy Az út producereinek adta el forgatókönyvét

2012.01.18. 21:10 koimbra Szólj hozzá!

Cormac McCarthy író tollából származik a Nem vénnek való vidék (No Country for Old Men) és Az út (The Road) regény, amelyekből film is készült. A The Sunset Limited színdarabot is ő vetette papírra, majd a tévéfilmváltozatnál belekóstolhatott a forgatókönyvírásba. Bár nem ez volt első szkriptje,  korábban is próbálkozott, a Nem vénnek való vidék először forgatókönyvnek indult.

A szerző újabb szkriptje, a The Counselor már könnyebben elkelt, McCarthy Az út producereinek (Nick Wechsler, Steve Schwartz és Paula Mae Schwartz) adta el. A történet egy sikeres és elismert ügyvédről szól, aki úgy gondolja, hogy bele tud merülni úgy a drogüzletbe, hogy abból nem származik kára. Rossz döntést hozott, később már a saját túlélésért küzd.

A középpontban két női karakter áll, egyelőre nem tették közzé, hogy kit szeretnének megnyerni a filmhez. Elsőként a szükséges büdzsét szeretnék összeszedni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr13575136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása