Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - A tetovált lány

2012.01.19. 16:30 koimbra 4 komment

Öt új film került ma a magyar mozikba, vígjáték, thriller és dráma a felhozatal.

A tetovált lány (The Girl With the Dragon Tattoo): David Fincher rendezésében készült a thriller, amelyben Daniel Craig egy oknyomozó újságírót játszik. Egy több évtizeddel ezelőtt eltűnt lány ügyét bíznak rá, a Rooney Mara által megformált hacker segít neki.

 

Legjobb szándék (Din dragoste cu cele mai bune intentii): Magyar-román dráma, a történet középpontjában Alex áll, akinek az idegei nincsenek túl rendben és még jobban magába zuhan, mikor kiderült, hogy anyja kórházba került. A férfi megmozgat mindent, hogy anyja kényelméről gondoskodjon.

 

Szűz vonalban (Somewhere Tonight ): Leroy biciklis futár, Patti agrofóbiás nő, mindketten egyedül élnek és szeretnének megismerkedni valakivel. Egy telefonos társkeresőben ismerkednek meg egymással. John Turturro játssza az egyik főszerepet, a nőt a színész neje, Katherine Borowitz kelti életre.

 

Vörös Hadsereg Frakció (Wer wenn nicht wir): Német dráma, egy náci költő fia megismerkedik egy lánnyal, aki szintén rajong a művészetekért. Közelebb kerülnek Andreas Baaderhez és csoportjához, csakhogy ők más eszközökkel akarnak változtatni a világon.

 

East Side Stories: Bodzsár Márk,  Bollók Csaba, Hajdu Szabolcs és Török Ferenc egy-egy rövidfilmjét tették egymás mellé.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr973590496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeniMan 2012.01.19. 23:24:49

Na megnéztem A tetovált lányt. Ha nem láttad az igazi filmet tetszeni fog. Ha viszont láttad az eredetit akkor a "basszátok meg hogy mindent újraforgattok" gondolat fog megjelenni a fejedben. Nem tudom úgy értékelni a filmet h ne vessem össze az eredetivel. A karakterek? Nincs gond vele, de semmivel sem jobbak mint az eredetiben, nem ad semmi újat a karakterekhez. A történet? Nem rossz de a nyomozásos rész az eredetihez képest nagyon lapos. A lezárás? Na kérem szépen azt kibaszottul elbaszták. Tényleg csak azt tudom mondani. Aki nem látta az eredetit annak tetszeni fog mert tényleg okos és izgalmas krimi. De ha láttad az eredetit csalódni fogsz...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.01.20. 10:55:09

@BeniMan: Esetleg nem tervezel írni róla?:)

BeniMan 2012.01.20. 12:28:17

@koimbra: Dee persze. :) Ha nekileselkedem aztán ha estig megvan kirakom. Ha nem akkor meg majd holnap délután.
süti beállítások módosítása