Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lesz Hancock folytatás

2012.01.19. 10:48 koimbra 6 komment

Will Smith utoljára 2008-ban a Hancockkal szakított nagyot, azóta egyetlen popcorn filmben sem láthattuk, idén próbálkozik beterelni a közönséget a mozikba a Men in Black harmadik felvonásával. Nem ez az egyetlen folytatás, amiből kivenné a részét, régóta a levegőben lóg a Bad Boys 3 és egyesek még a Legenda vagyok második felvonását is erőltetik. Természetesen a Hancock kapcsán is szóba került egy folytatás, ami még nincs elfelejtve, sőt próbálkoznak vele, legalább ezt mondja a filmet rendező Peter Berg.

"Will, a producerek Michael Mann és Akiva Goldman és jómagam már beszéltünk egy lehetséges második részről. Mindannyiunkat érdekelne, csak éppen nagyon nehéz megoldani, hogy találjunk időt arra, hogy le tudjunk ülni egyeztetni. Tavaly sikerült több találkozót is összehozni, ahol megvitattuk a felmerülő elképzeléseket és Willnek volt egy igen jó ötlete. Szóval szerintem lesz folytatás, csak éppen azt kell megoldani, hogy mindenki ráérjen."
 

Címkék: hancock sequel hancock 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr433589356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bolyhos 2012.01.19. 11:22:25

Az alapkoncepció nekem nagyon tetszett: részeges, bunkó szuperhős. Amit a film első felében sikerült is hozni. Viszont a második felére mintha kifogytak volna a szuflából a készítők. Remélem ezúttal nem csak a forgatókönyv első felét írják meg rendesen és Will ötlete tényleg ott van. :)

freddyD 2012.01.19. 11:39:37

A film nem volt rossz...úgy kábé a feléig. Azután minden humorát és értelmét elveszítette.

Tök felesleges ebből folytatást csinálni, szerintem az első rész nézőszámának felét el is veszítenék egyből

Frederico 2012.01.19. 13:45:15

Szerintem egy Hancock 2-ben lenne még potenciál, én személy szerint szívesen megnéznék egy második részt. Azonban a Legenda vagyok folytatást már feleslegesnek érzem. Okés, hogy DVD-én volt egy alternatív vége, de egyrészt mozikban nem az ment le, másrészt a levetített verziót szépen kereken lezárták

Dean6 2012.01.19. 13:55:31

A hancock szerintem legtúlértékeltebb film volt 2008-ban.Szerintem borzalmasan rossz volt, én untam magam rajta rendesen,pedig az alap koncepció annyira jónak tűnt,de utána átmentek ebbe a páros erő dorogba... Szerintem ne legyen folytatás.

tjunior 2012.01.19. 15:12:42

A Hancock iskolapéldája annak, hogy lehet egy remek ötletet elrontani azzal, hogy többet akarunk kihozni belőle mint ami benne van. Egy jópofa akció-vígjátékból a végére egy zavaros és erőltetett drámaszerűség lett.
süti beállítások módosítása