Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Marsden, Jane és Thornton a Red Machine

2012.01.19. 22:27 koimbra Szólj hozzá!

James Marsden, Thomas Jane és Billy Bob Thornton lesznek a Red Machine thriller főszereplői. Marsden és Jane egy testvérpárt alakít, akik fogják barátnőiket és sátorozni indulni a vadonba. Ám felbukkan egy grizzly és egyáltalán nincs jó hangulatban, nyomába ered a négyesnek. Még szerencse, hogy a közelben tartózkodik a Thornton által megformált legendás medveszakértő-és vadász.

A forgatás kezdete nem ismert, a költségvetést sikerült összeszedni, így bizonyára hamarosan belendülnek a munkálatok. A rendezői székben David Hackl üldögél, neki a Fűrész ötödik részét "köszönhetjük". J.R. Reher tette le az asztalra a forgatókönyvet, az úriember neve ezen kívül egyetlen más filmhez sem köthető, ez az első megmozdulása a filmiparban.

Címkék: miújság red machine

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr793591760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása