Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wagner a régi és az új Dredd bíró filmről

2012.01.20. 16:36 koimbra 4 komment

Hamarosan a mozikba került a Dredd bíró film, a készítők már korábban is mindent megtettek, hogy a földbe döngöljék a Stallonés változatot és minden erejükkel azon vannak, hogy meggyőzzék a rajongókat: ezúttal nem fognak csalódni. John Wagner, a Dredd bíró képregényhős megalkotója a L.A. Times-nak adott interjút, amiben szintén szóba kerül a 90-es években készült produkció.

"Egyszerűen rosszul mesélték el a történetet és nem is volt igazán sok köze ahhoz a Dreddhez, akit megismertünk a képregényben. Nem azt mondom, hogy Stallone rossz lett volna a szerepben, de ugyanakkor lehetett volna sokkal jobb is. Ha rajta hagyják a sisakot sokkal hitelesebb lett volna. Szóval egy elrontott történetben játszhatta el Dredd bírót. A költségvetésen csak bámulni tudok, sok effekt egészen szépen mutatott, az Angel Gang és a robot bemutatása is rendben ment. A robotot egyébként Pat Mills sztorijából vették át, aminek nem sok köze volt Dreddhez, de azért jól mutatott a filmben. Sokkal sikeresebb is lehetett volna a produkció, ha inkább a karakterekre koncentrálnak. " - mondta Wagner, majd beszélt az újabb verzióról is.

"A történet Dreddre és az ő városára koncentrál. Minden részletre kiterjedően  képtelenség bemutatni a karaktert és a várost, talán ebbe bukott bele az első film. Túl sokat akartak akartak markolni, de végül csak keveset fogtak. Dredd alapvető feladata az ítélkezés, igazságot osztani egy rendkívül erőszakos helyen a jövőben." - Hozzátette, hogy úgy véli, hogy minden szerepre a megfelelő színészt nyerték  meg, akik rendesen elvégezték a rájuk bízott feladatot. Olivia Thirbly tökéletes a fiatal bíró, Anderson szerepében, Karl Urban pedig egyszer sem veszi le a sisakját és nem csókol meg senkit.

Címkék: reboot miújság dredd képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr223601860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.01.20. 18:55:39

nah reméljük majd most jobban sikerül akkor.

lallaj 2012.01.20. 20:16:45

Nekem Karl Urban eléggé nyüzügének néz ki. Régebben még valami magazinban láttam pár Dredd képregényt, de úgy rémlik ő nagy ember volt.
De azért kiváncsian várom. Nekem a Stallones is szórakoztató volt.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2012.01.20. 21:08:48

Cannon filmje szerintem is rossz irányba sodródott, és túl sokat akart bemutatni. Annak örülnék, ha ezúttal tényleg Dreddre összpontosítana a film.

slowclub1 2012.01.21. 10:25:30

Én még mindig egy szórakoztató popcorn filmnek tartom a Stallone verziót. De ezt nagyon várom.
süti beállítások módosítása